UUSIMMAT

Musta kuningatar -tähti esittää seuraavan Mad Max -elokuvan pääosaa – Kertoi nyt, mitä Furiosalle kuuluu

16.06.2021 13:10 | Muropaketin toimitus

Anya Taylor-Joy esittää nuorta Furiosaa George Millerin tulevassa Mad Max -elokuvassa Furiosa.

Näyttelijä Anya Taylor-Joy on ollut viime vuosina erittäin kiireinen, mutta samalla tehnyt nimensä tunnetuksi kaikkialla. Hänet on nähty muun muassa Netflixin hittisarjassa Musta kuningatar ja X-Men-leffassa The New Mutants, ja seuraavaksi hän on mukana Edgar Wrightin odotetussa kauhudraamassa Last Night in Soho, Robert Eggersin toimintaseikkailussa The Northman ja tietenkin George Millerin ohjaamassa Mad Max -elokuvassa Furiosa nuoren Furiosan roolissa.

Varietyn haastattelussa Taylor-Joy kertoo olevansa innoissaan Furiosan tekemisestä:

“Syy miksi olen eniten innoissani Furiosasta on, numero yksi, George Miller. Ne aivot ovat uskomattomat. Olen innoissani kun pääsen tekemään jotain fyysistä. Kun fyysisesti muuntautuu joksikin toiseksi, siitä tulee kummallisen rauhallinen olo.”

Furiosan julkaisua suunnitellaan vuodelle 2023. Taylor-Joyn lisäksi elokuvassa nähdään myös Thor-tähti Chris Hemsworth, mutta hänen esittämänsä rooli on vielä salaisuus. Mutta koska elokuva sijoittuu useita vuosia aiempaan ajankohtaan kuin Mad Max: Fury Road (missä Furiosaa ansiokkaasti esitti Charlize Theron), Max Rockatanskya elokuvassa tuskin tullaan näkemään.

Katso Taylor-Joyn ja The Crown -tähti Josh O’Connorin puolituntinen Actors on Actors -keskustelu Varietyssa tästä videosta: