UUSIMMAT

Mute-traileri: Tältä näyttää Netflixin uusi scifi-leffa, jonka on ohjannut Warcraftista tuttu Duncan Jones

31.01.2018 13:18 | Muropaketin toimitus

Elokuvien Moon, Source Code ja Warcraft ohjaaja Duncan Jones ohjaa Netflixille scifitrillerin Mute. Se julkaistaan Netflixissä 23. helmikuuta.

Tiukkatunnelmaisista elokuvista tunnetun Duncan Jonesin uusin elokuva on tieteisjännäri Mute. Netflixissä julkaistavasta elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri. Tunnelmaltaan Blade Runneria kanavoivassa trailerissa nähdään keskusroolia esittävä, äänetön Alexander Skarsgård, sekä sivurooleja esittävät Paul Rudd ja Justin Theroux, joista molempien pääkarvoitus herättää lievää hilpeyttä.

Mute sijoittuu lähitulevaisuuden Berliiniin. Alexander Skarsgårdin esittämä baarimikko Leo on lapsuudessaan tapahtuneen onnettomuuden vuoksi menettänyt puhekykynsä ja on siksi mykkä – tästä juontaa juurensa myös elokuvan nimi. Sitten Leon tyttöystävä Naadirah (Seyneb Saleh) katoaa ja etsintämatka vie Leon Berliinin alamaailmaan.

Netflixin omaan tarjontaan kuuluvan elokuvan ohjaa Duncan Jones ja käsikirjoituksesta vastaa Michael Robert Johnson yhdessä Jonesin kanssa.

Mute julkaistaan Netflixissä 23. helmikuuta.