Uusimmat

Muusikko-kirjailija Nick Cave tekee käsikirjoituksen uuteen The Crow -elokuvaan

27.07.2010 11:48 Muropaketin toimitus

Kuten Kaista on aikaisemmin uutisoinut, Stephen Norrington on työstämässä uutta filmatisointia James O’Barrin The Crow -sarjakuvasta. Alkuperäinen, Brandon Leen tähdittämä ja Alex Proyasin ohjaama The Crow julkaistiin vuonna 1994. Sen menestys poiki lukuisia jatko-osia sekä tv-sarjan, mutta Norringtonin elokuvan on tarkoitus käynnistää elokuvasarja uudelleen alusta.

Bladesta tuttu Stephen Norrington työsti omaan The Crow -elokuvaansa käsikirjoituksen itse, mutta tarina ei kuitenkaan miellyttänyt tuottajia ja studiota tarpeeksi. Niinpä muusikkona ja kirjailijana parhaiten tunnettu Nick Cave on palkattu kirjoittamaan Norringtonin tarina uuteen uskoon, uutisoi The Wrap.

Nick Cave on yllättävä valinta mukaan The Crow -tiimiin, mutta mikään keltanokka mies ei elokuvien parissa ole. Ensimmäisen käsikirjoituksensa Cave laati elokuvaan ”Ghosts … of the Civil Dead” jo 22 vuotta sitten. Tuoreempaa tuotantoa edustaa The Road -ohjaaja John Hillcoatin The Proposition (2005), johon Cave niin ikään laati tarinan.

Uuden The Crow’n ilmestymisajankohta ei ole vielä tiedossa.