Uusimmat

Nähdäänkö seuraavassa X-Men-elokuvassa kokonaan tietokoneella luotu mutantti?

11.02.2013 18:00 Muropaketin toimitus

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singerin ohjaama Jack The Giant Slayer saa ensi-iltansa maaliskuussa. Fantasiaseikkailu on täynnä digitaalisia jättiläisiä.

MTV:n haastattelussa Singer paljasti olevansa niin innoissaan kokonaan digitaalisesti tehdyistä hahmoista, että haluaa mahdollisesti sellaisen mukaan myös kesän 2014 X-Men-elokuvaan Days of Future Past.

”Haluan ehdottomasti käyttää tätä [liikkeenkaappaus]teknologiaa uudelleen, ja saatan jopa käyttää jotain sellaista eri tavalla seuraavassa X-Menissä. En halua vielä paljastaa miten, mutta uudessa X-Menissä nähdään jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin käyttänyt yhdessäkään X-Men-elokuvassa.”

MTV:n toimittajan jatkokysymys kuului, puhuuko ohjaaja kokonaan digitaalisesti toteutetusta hahmosta Days of Future Pastissa. ”Siitä en halua vielä puhua. En ole varma, mutta perehdyn asiaan nyt”.

Jo ennakkoon on tiedossa, että X-Men: Days of Future Pastissa nähdään jättimäisiä Vahti-robotteja. Niiden toteuttaminen täysin digitaalisesti on ilmiselvää, joten luultavasti Bryan Singer puhuu nyt jostakin mutanttihahmosta. Fanien arvailut ovat vaihdelleet Tuhosta Petoon, mutta Singer ei ole kommentoinut aihetta enempää.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: MTV