Uusimmat

Näin lujaa puree kesän pöhköimmän elokuvan jättihai

13.07.2018 09:16 Muropaketin toimitus

Jason Statham taistelee massiivista haita vastaan elokuun viimeisenä päivänä Megalodon-elokuvassa.

Jason Stathamin tähdittämä Megalodon-kesähömppä nähdään Suomessa vasta 31. elokuuta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Megalodonista julkaistut kaksi uutta tv-spottia esittelevät esimerkiksi kuinka lujaa jättihai oikein pureekaan.

Megalodonin trailerit ja mainospätkät ovat tähän asti luvanneet mukavan aivotonta kesäviihdettä, mutta jos leffa osoittautuukin pettymykseksi, niin kesän huonoin megaspektaakkeli se ei voi mitenkään olla. Kyseisen kunnian ehti nimittäin lunastaa itselleen tänään 13. heinäkuuta ensi-iltansa saava Dwayne ”The Rock” Johnsonin Skyscraper, joka on aivan luokatonta kuonaa, kuten arviostamme selviää.

Megalodonin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Jason Statham (Spy – vakoojan asussa, Fast & Furious 7, Expendables -elokuvat) ja palkittu kiinalainen näyttelijätär Li Bingbing (Transformers: Tuhon aikakausi, Forbidden Kingdom, The Message) tähdittävät tulevaa scifi-toimintaelokuvaa Megalodon. Elokuvan on ohjannut John Turteltaub (National Treasure -elokuvat, Last Vegas).

Kansainvälisen merenalaisen tarkkailuohjelman sukellusvene on joutunut valtavan, sukupuuttoon kuolleeksi luullun olennon hyökkäyksen kohteeksi, ja nyt sukellusvene miehistöineen on uponneena Tyynenmeren syvimmässä haudassa. Ajan käydessä vähiin kiinalainen valtamerentutkija (Winston Chao) palkkaa vastoin tyttärensä Suyinin (Li Bingbing) tahtoa syvänmeren pelastussukeltamiseen erikoistuneen Jonas Taylorin (Jason Statham). Taylorin tehtävänä on pelastaa miehistö sekä koko valtameri pysäyttämättömältä uhalta: yli 20-metriseltä hailta, joka tunnetaan nimellä megalodon. Kukaan ei olisi kuitenkaan voinut kuvitella, että Taylor on kohdannut tämän saman hirvittävän olennon jo vuosia aiemmin. Yhdessä Syuinin kanssa Taylorin on voitettava pelkonsa ja henkensä uhalla pelastettava jumissa oleva miehistö… Ja kohdattava jälleen kaikkien aikojen mahtavin ja suurin saalistaja.”