“Näin Matrix 4 tulee eroamaan kolmesta ensimmäisestä elokuvasta”, vihjasi odotetun jatko-osan näyttelijä Neil Patrick Harris

17.09.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

Tulevassa Matrix 4:ssa näyttelee Keanu Reevesin ja Carrie-Anne Mossin ohella myös How I Met Your Mother -sarjastakin tuttu Neil Patrick Harris.

Matrix 4:n kuvaukset ovat päässeet jatkumaan Berliinissä koronatauon jälkeen ja Lana Wachowskin ohjaama elokuva olisi tarkoitus saada valmistumaan valkokankaille kevääseen 2022 mennessä.

Tulevan elokuvan näyttelijäkaarti uusiutuu ja vanhojen tuttujen (Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ja Jada Pinkett Smith) ohella elokuvassa nähdään muun muassa How I Met Your Mother -sarjasta tuttu Neil Patrick Harris. The Hollywood Reporterin haastattelussa Harris vihjailee tyylin muutoksesta verrattuna alkuperäisiin elokuviin.

“Hänen [Lana Wachowski] visuaalinen tyylinsä on muuttunut siitä, mitä hän on tehnyt aiemmin”, Harris kommentoi menemättä aiheeseen syvemmin. Hän kuitenkin mainitsee uuden elokuvan olevan “kunnianhimoinen” ja sisältävän vaijereiden varassa kuvattavaa toimintaa.

“Olen aina halunnut olla pääosassa jättiläismäisessä toimintaelokuvassa, jossa on vaijereita ja muuta. Ja tämä ei ole minulle paha, on todella hauskaa päästä vähän leikkimään hiekkalaatikossa”, näyttelijä jatkaa.

Matrix 4 julkaistaan näillä näkymin 1. huhtikuuta 2022.

Muropaketin uusimmat