Näinkin hirveältä Hulk olisi voinut näyttää ensimmäisessä elokuvassaan

05.04.2013 19:00 | Muropaketin toimitus

Hulk

Comic Book Movie -sivusto on julkaissut luonnoskuvia Hulk-elokuvasta, jonka piti ilmestyä vuonna 1997. Lopulta projekti kaatui, mutta kuusi vuotta myöhemmin Ang Lee julkaisi oman surullisenkuuluisan versionsa vihreän jätin edesottamuksista.

Oheiset kuvat ovat taiteilija Benton Jew’n käsialaa. Alunperin piirrokset julkaistiin miehen kotisivuilla jo pari vuotta sitten, mutta koska harva niitä on nähnyt, tätä ”uutista” tuskin voi täysin ”wanhana” pitää.

Toteutumattoman Hulk-elokuvan lisäksi Jew osallistui myös Ang Leen Hulkin (2003) sekä Louis Letterierin The Incredible Hulkin (2008) tekemiseen. Viimeksi mainittuun taiteilija tosin teki lähinnä Bruce Banneriin keskittyviä kuvakäsikirjoituksia. Luonnoksiaan esitellessään Benton Jew myös paljasti, että ennen Eric Banaa Billy Crudup (Melkein julkkis, Big Fish ja Watchmen) oli kiinnitetty Bruce Bannerin rooliin Ang Leen Hulkissa.

Oheisista kuvista eittämättä hurjin on Jew’n luonnos ”luolamies-Hulkista” (uutisen pääkuva). Sen ideana oli, että Hulk olisi Bruce Bannerista vastaava versio kuin mitä leijona on kissanpennusta. Vihreää valoa pilapiirrosmaiselle Hulkille ei koskaan näytetty – ja ehkä ihan hyvä niin.

Valmiissa elokuvassa Hulk näytti tältä:

Seuraavan kerran Hulk nähdään valkokankaalla vuoden 2015 The Avengers 2:ssa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Movie

Keskustelu

Se on musta typerimmän näköinen mikä elokuvvin otettiin. Liian ihmismäisen näköinen varsinkin naamasta ja kirkassilmäinen.

Muropaketin uusimmat