Uusimmat

Naispääosan esittäjän halvaantuminen lähellä Thorin jatko-osan kuvauksissa

26.09.2012 11:45 Muropaketin toimitus

Jaimie Alexander

Thorin jatko-osan, The Dark World, kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Tuoreen Twitter-päivityksen mukaan kuvauspaikalla on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita vähän liiankin kanssa.

Lady ”Xena” Sifiä esittävä Jaimie Alexander päivitti tällä viikolla Twitteriin seuraavan viestin: ”Tänään jouduin melkein hirveään onnettomuuteen. Olen onnekas, kun en halvaantunut. Kiitos (sydämeni pohjasta) kaikille, jotka pitivät minusta huolta”.

Onneksi mistään järin vakavasta tilanteesta ei ollut kyse, sillä pian Alexander ilmoitti olevansa taas tolpillaan paikallisen sairaalan hyvän hoitohenkilökunnan ja lääkkeiden ansiosta. Tilan tarkkailu jatkuu kuitenkin jatkossakin. Sen tarkempia yksityiskohtia ei Alexander onnettomuudestaan paljastanut.

Alan Taylorin ohjaama Thor: The Dark World saa ensi-iltansa marraskuussa 2013. Jamie Alexanderin Lady Sifillä on elokuvassa ennakkotietojen mukaan isompi rooli kuin viime vuoden Thorissa. Muissa pääosissa nähdään Chris Hemsworth (Thor),Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Natalie Portman (Jane Foster), Tadanobu Asano (Hogun), Idris Elba (Heimdall) ja Christopher Eccleston (Malekith).

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Movie