Nälkäpeli toimii hyvin myös romaanina – haluaisitko sen omaksesi?

30.03.2012 09:41 Muropaketin toimitus

Nälkäpeli

Parhaillaan elokuvateattereissa pyörivät Nälkäpeli (The Hunger Games) nousi katsojatilastojen kärkeen niin USA:ssa kuinSuomessakin. Elokuva pohjautuu Suzanne Collinsin menestysromaaniin, jonka voit nyt voittaa omaksesi Dome.fi:n kilpailussa,jos onni on puolellasi.

Luonnonkatastrofit, kuivuus, myrskyt, tulipalot ja tulvat nielivät suuren osan Pohjois-Amerikasta. Loput hävitti jäljelle jääneestä ruoasta käyty sota. Raunioista syntyi Panem. Sen kansalaiset nousivat kapinaan hallitsijoitaan vastaan, mutta hävisivät taistelun. Rangaistukseksi kehitettiin nälkäpeli.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Jokaisen vyöhykkeen on arvottava yksi poika ja tyttö osallistumaan kisaan. Nuoret pakotetaan vaativiin olosuhteisiin luonnonalueelle, jossa heidän on tapettava toisensa. Viimeinen hengissä selviytyjä on voittaja.

Nälkäpeli on vuotuinen tapahtuma ja koko maassa näytettävä tosi-TV-ohjelma. Trilogian ensimmäisessä osassa 16-vuotiaan Katnissin kyvyt joutuvat koetukselle, kun hän ilmoittautuu peliin vapaaehtoiseksi pelastaakseen pikkusiskonsa, jonka epäonneksi arpa lankeaa…

Osallistu kilpailuun täällä.