Nälkäpelin jatko-osalle löytyi ohjaaja zombeja vilisevästä New Yorkista

04.05.2012 12:41 | Muropaketin toimitus

Nälkäpeli

Nälkäpeli (The Hunger Games) on tähän mennessä vuoden 2012 selkesti parhaiten menestynyt elokuva, joskin tilanne saattaa muuttua nopeasti The Avengersin saadessa ensi-iltansa tänään mm. USA:ssa ja Kiinassa. Jatko-osa Vihan liekit ilmestyy ensi vuonna, ja nyt sille on löydetty ohjaaja.

Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvan (Cathing Fire) ohjaa Francis Lawrence. Itävaltalaissyntyinen ohjaaja on tunnettu ensisijaisesti elokuvista Constantine, Vettä elefanteille ja I Am Legend, jossa Will Smith taisteli zombeja vastaan autiossa New Yorkissa.

Vihan liekkien pääosissa nähdään ensimmäisen Nälkäpelin tavoin Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth. Myös Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones ja Woody Harrelson palaavat rooleihinsa. Elokuva perustuu Suzanne Collinsin saman nimiseen romaaniin, jonka on julkaissut suomeksi WSOY. Kirjan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Nälkäpeli on ohi, mutta kärsimys ei. Juuri ennen koko maan kattavaa voitonkiertuetta, jolle voittajapari pakotetaan, presidentti Snow tekee epämiellyttävän vierailun Katnissin kotiin. Hän syyttää tyttöä siitä, että hänen käytöksensä pelissä yllyttää ihmisiä kapinaan. Lisäksi hän on saanut vihiä, että Katnissin ja Peetan suhde olikin tekaistu. Voiko heidän kihlautumisensa yleisön edessä vielä pelastaa tilanteen? ”

Nälkäpeli: Vihan liekit saa ensi-iltansa 22. marraskuuta 2013.

Lue myös:

Arvostelu: Nälkäpeli on odottamattoman hyvä seikkailuelokuva