UUSIMMAT

Natalie Portman vahvisti esittävänsä ukkosenjumalaa tulevassa Thor-elokuvassa: “Treenaan vimmatusti näyttääkseni actionfiguurilta”

02.12.2020 19:00 | Muropaketin toimitus

Natalie Portman on parhaillaan Australiassa kuvaamassa Taika Waititin ohjaamaa Thor: Love and Thunder -elokuvaa.

Natalie Portman on esittänyt Thor-elokuvissa tutkija Jane Fosteria, mutta tulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa hän muuttuu itse ukkosenjumalaksi, The Mighty Thoriksi. Hän vahvisti tämän vieraillessaan Jimmy Kimmelin showssa.

Portman on parhaillaan Australiassa kuvaamassa Taika Waititin ohjaamaa neljättä Thoria. Hän ei tietenkään voi kertoa tulevasta elokuvasta paljoakaan, mutta kertoo treenaavansa kovasti.

“Voin kertoa hyvin vähän, mutta treenaan vimmatusti, jotta näyttäisin actionfiguurilta. Kyllä, olen The Mighty Thor. Jane Fosterin Thoria kutsutaan The Mighty Thoriksi”, Portman kertoo.

Portmanin vastanäyttelijä Chris Hemsworth on viime aikoina kohauttanut käsittämättömällä lihasmassallaan, mistä hän julkaisi vähän aikaa sitten kuvan. Portman kommentoikin tämän olevan aivan kuin “toisesta maailmasta” ja epäilee itse näyttävänsä elokuvassa kuin Hemsworthin “pieneltä isoäidiltä”.

Thor: Love and Thunder julkaistaan näillä näkymin 11. helmikuuta 2022.

Katso koko haastattelu tästä videosta: