Näyttelijä Michael Douglasin syöpä jo nelosvaiheessa

02.09.2010 22:26 | Muropaketin toimitus

Michael Douglas

Näyttelijä Michael Douglasin syöpä on levinnyt jo neljänteen vaiheeseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että syöpä on muodostanut etäpesäkkeitä. Mies itse sanoo tuhonneensa terveytensä tupakoimalla.

Oscar-palkittu Douglas (Basic Instinct, Traffic) kärsi kovista kurkku- ja korvakivuista ennen diagnoosia. Syöpä löytyikin kurkusta, kielen juuren alta. Sen myötä näyttelijä saattaa jopa menettää äänensä. Douglas saa parhaillaan sädehoitoa ja kemoterapiaa. Mies sanoo itse kuitenkin ennusteen olevan hyvä ja samaa mieltä ovat lääkärit, joiden mukaan Douglasilla on 80 % mahdollisuus selvitä.

Michael Douglas on naimisissa niin ikään näyttelijänä tunnetun Catherine Zeta-Jonesin (Traffic, Sietämätöntä julmuutta) kanssa. Tasan 25 vuotta ikäeroltaan ja kymmenen vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on kaksi lasta, Dylan, 10 ja Carys, 7. Douglasilla on aiemmasta liitostaan 31-vuotias poika Cameron.

Douglas sanoo People-lehdelle antamansa haastattelun mukaan että vuosi on ollut hektinen. Hänen vanhin poikansa tuomittiin juuri viideksi vuodeksi vankilaan huumeiden takia. Samaisessa haastattelussa Zeta-Jones myöntää, että pahinta on nähdä miehensä uupumus, sillä tämä ei ole yleensä koskaan väsynyt.

Michael Douglas tähdittää seuraavaksi lokakuussa ensi-iltansa saavaa Wall street: Money Never Sleeps -elokuvaa.

Muropaketin uusimmat