Netflix ilmoitti jo tahtovansa lisää Squid Gamea – Sarjan ensimmäinen kausi on ollut maailmanlaajuinen hitti

05.10.2021 08:23 | Muropaketin toimitus

Squid Game -sarjan luoja ei aio tehdä jatkoa yksin.

17. syyskuuta tarjolle tulleesta Netflixin eteläkorealaissarja Squid Gamesta tuli jättihitti, jota hehkuttavat niin katsojat kuin kriitikot. Suoratoistopalvelu tai sarjan luoja, ohjaaja-käsikirjoittaja Hwang Dong-hyuk eivät olleet valmistautuneet näin suureen suosioon ja tekemään jatkoa, mutta nyt kakkoskausi on periaatteessa pakko tehdä.

Netflix-pamppu Bela Bajaria on erittäin innoissaan ja haluaa tarinalle jatkoa. Hän kertoo kuitenkin Vulturen haastattelussa, ettei päätöksiä ole vielä tehty, mutta heidän olevan valmiita säätämään kaiken Dong-hyukin jo aiemmin sovittujen muiden projektien mukaan.

– Hänellä on työn alla elokuva ja muita projekteja. Yritämme järjestää asiat hänen kannaltaan parhaalla mahdollisella tavalla, Bajaria sanoo.

Eri asia onkin sitten se, mikä paras mahdollinen tapa on. Viime viikolla ohjaaja kertoi uupuvansa jo pelkän jatkon miettimisestä. Hänellä ei ole selkeitä suunnitelmia Squid Game 2:n varalle.

Lue myös: Squid Game on maailman suosituimpia tv-sarjoja juuri nyt – Netflix janoaa varmasti jatkoa, mutta ohjaaja haluaisi mennä nukkumaan

Normaalisti kaiken yksin tekevä Dong-hyuk sanoo, ettei todellakaan tee jatkoa yksin. Squid Gamen kehittämiseen häneltä meni reilut 10 vuotta.

Eteläkorealaisen sarjan synopsis kertoo:

”Sadat rahattomat pelaajat ottavat vastaan oudon kutsun kilpailla lasten peleissä. Palkinto on houkutteleva – ja panokset kohtalokkaan kovat”.

Tähän voisi mainita jotain Battle Royale -elokuvasta, mutta ollaan vaan tyytyväisiä, että eteleäkorealaistuotanto on hitti myös Yhdysvalloissa. Ensimmäinen kausi sisältää yhdeksän vajaan tunnin mittaista jaksoa.