Netflix jatkaa yhteistyötään Simpsoneiden isän kanssa myös ensi vuonna

11.12.2019 08:40 | Muropaketin toimitus

Disenchantment-animaation kakkoskausi nähdään Netflixissä vuonna 2020. 

Netflix on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin aikuisille suunnatun Disenchantment-animaatiosarjan kakkoskaudesta. Pätkää kertoo promoavansa kolmatta osaa, mutta jossain vaiheessa ensi vuonna nähtävät uudet jaksot ovat itse asiassa kakkoskauden ensimmäinen puolikas.

Viime syyskuussa nähdyt jaksot olivat vuotta aiemmin alkaneen ensimmäisen kauden toinen puolikas. Ja kyllä, meidänkään mielestä tässä numeroinnissa ei ole mitään järkeä.

Disenchantment on tietysti Simpsoneista ja Futuramasta parhaiten tunnetun Matt Groeningin tekele. Fantasiamaailmaan sijoittuva hassuttelu seuraa viinasta pitävää ja seikkailuihin / sekoiluihin päätyvää Bean-prinsessaa omituisine ystävineen.

Kakkoskauden jälkimmäinen puolisko nähdään vasta vuonna vuonna 2021.

Sarjan ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding ja Lucy Montgomery.

Disenchantment on jakanut mielipiteet reippaasti kahtia, mutta Muropaketin arviossa syksyllä 2018 nähdyt ensimmäiset jaksot saivat meiltä kehut. Arviossa todettiin muun muassa seuraavaa:

”Yksi Disenchantmentin parhaista puolista on se, että sillä ei vaikuta olevan kiire minnekään. Simpsoneiden viimeiseen viiteentoista kauteen verrattuna vitsejä voidaan rakentaa kaikessa rauhassa, ilman hektistä komediatulitusta. Tarpeellisen tyylinvaihdoksen mahdollistaa tietysti se, että Netflix-sarjojen jaksojen pituus voi vaihdella reippaastikin, kun taas mainosrahotteisella Fox-kanavalla pyörivien Simpsonien jokaisen episodin on oltava samanmittainen.”