Netflix julkaisee helmikuussa lisää katselukelvotonta roskaa

04.01.2022 07:50 Muropaketin toimitus

The Office -sarjan tekijöiden kammottava Space Force jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin.

Toukokuussa 2020 Netflixiin tarjolle tullut Space Force -sarja saa jatkoa helmikuussa. The Office -sarjan jenkkiversiosta tuttujen Steve Carellin ja Greg Danielsin Space Forcen ensimmäinen tuotankausi oli huima pettymys useille faneille.

Nyt Netflix kertoo sarjan kakkoskauden saavan ensi-iltansa 18. helmikuuta, jonka kunniaksi suoratoistopalvelu on julkaissut uudesta tuotantokaudesta ensimmäiset kuvat ja julisteen.

Carellin lisäksi Space Forcessa nähdään muun muassa John Malkovich, Lisa Kudrow, Ben Schwartz, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Tawny Newsome, Alex Sparrow, Don Lake, Noah Emmerich, Fred Willard ja Jessica St. Clair.

Carell on sarjan toinen luoja ja jatkaa myös sen vastaavana tuottajana yhdessä Danielsin ja tiimiin liittyneen Norm Hiscockin kanssa, joka on tuttu mies esimerkiksi sarjoista Parks & Recreation, People of Earth ja Brooklyn Nine-Nine. Sarjan showrunnerit ovat kakkoskaudella Hiscock ja Daniels.

Muropaketin arvostelussa Space Forcin ensimmäisestä kaudesta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Syy siihen miksi Space Force on suoraan suomeksi sanottuna aivan paska taitaa olla se, ettei alkuperäisidea ole Danielsin tai Carellin, vaan Netflix-pamppujen. Tekijät ovat kertoneet suoratoistopalvelun massimiesten kysyneen heiltä viime vuonna, kiinnostaisiko kaksikkoa tehdä sarja nimeltä Space Force. He kuulemma suostuivat vain siksi, että nimi kuulosti kaikista hauskalta. Suunnilleen kaikesta huomaa, että sarja on raavittu kasaan aivan liian kiirellä, vailla ensimmäistäkään oikeasti hauskaa ideaa.

Miehet ovat taatusti saaneet työstään muhkean korvauksen ja Netflix korvaavan sarjan The Officen tilalle, jonka oikeudet eivät ole suoratoistopalvelulla enää pitkään. Fanit puolestaan saavat valtaisan pettymyksen, sarjan joka tekee jonkin sortin ennätyksen, eikä naurata ääneen kertaakaan kymmenen jakson aikana. Space Force on taatusti maailman tylsimpiä näin suurella budjetilla tehtyjä komediasarjoja.”

Arvostelu: The Officen tekijöiden Netflix-sarja Space Force on lähes katsomiskelvotonta roskaa