Netflix julkaisee viikonloppuna kuolleen Chadwick Bosemanin viimeisen elokuvan – tällainen se on

31.08.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

Chadwick Bosemanin viimeiseksi jäänyt elokuva on nimeltään Ma Rainey’s Black Bottom.

Netflix oli suunnitellut esittelevänsä tulevan elokuvansa Ma Rainey’s Black Bottom tänään maanantaina, mutta on nyt ilmoittanut lykkäävänsä virtuaalista tapahtumaansa, uutisoi Deadline. Tämä johtuu siitä, että elokuva on viikonloppuna kuolleen Chadwick Bosemanin viimeiseksi jäänyt elokuva ja suoratoistojätti haluaa hiljentyä kunniottamaan näyttelijää.

George C. Wolfen ohjaama Ma Rainey’s Black Bottom pohjautuu August Wilsonin vuonna 1982 kirjoittamaan näytelmään. Elokuvan pääosaa esittää Viola Davis ja Bosemanin lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Colman Domingo, Glynn Turman, Michael Potts, Taylour Paige ja Dusan Brown.

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo Davisin esittämästä, bluesin äidiksi kutsutusta Ma Raineystä ja hänen kohtalokkaaksi käyvästä levytyssessiostaan vuoden 1927 Chicagossa. Kyseisessä levytyksessä Ma käy taistoon valkoihoista manageriaan vastaan, kun tämä uhkaa kontrolloida hänen musiikkiaan. Myös bändin yhtenäisyys alkaa rakoilla soittajien odottaessa harjoitteluhuoneessa äänitysten alkamista.

Boseman esittää elokuvassa kunnianhimoista trumpetistia nimeltä Levee, joka kylvää eripuraa kanssamuusikoittensa joukkoon.

Ma Rainey’s Black Bottom -elokuvan julkaisupäivää Netflixissä ei ole vielä paljastettu.

Yläkuva elokuvasta Black Panther (2018)