Netflix julkaisi ensimmäisen trailerin Stephen Kingin Julma leikki -kirjan elokuvaversiosta

08.09.2017 10:27 | Muropaketin toimitus

Gerald’s Game saa ensi-iltansa syyskuun 29. päivä.

Stephen Kingin kirjojen elokuva- ja tv-versioita tuntuu ilmestyvän taas vähintään samaa hurjaa tahtia kuin 1990-luvulla. Tänään ensi-iltansa saa oikein pätevä, Muropaketinkin arviossaan kehuma It – Se -kauhuelokuva, ja syyskuun lopussa Netflix esittää elokuvaversion vuoden 1992 Julma leikki – Gerald’s Game -kirjasta, josta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri.

Gerald’s Gamen on ohjannut Mike Flanagan (Ouija: Origin of Evil, Hush, Oculus) ja sen pääosissa nähdään Carla Gugino (The Space Between Us, San Andreas, Watchmen) ja Bruce Greenwood (The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, Star Trek). Mukana ovat myös Henry Thomas (E.T. The Extraterrestrial), Carel Struycken (Twin Peaks) Chiara Aurelia (Big Sky) ja Kate Siegel (Hush).

Gerald’s Game kertoo 40-vuotiaasta lakimiehen vaimosta, Jessie Burlingamesta, joka antaa seksileikin yhteydessä miehensä, lakimies Gerald Burlingamen, kahlita hänet käsiraudoilla vuoteeseen. Miehensä leikkeihin kyllästynyt nainen potkaisee miestään palleaan saadakseen hänet lopettamaan, mutta Gerald kaatuu, kolauttaa päänsä lattiaan ja kuolee. Jessie jää kahlituksi sänkyyn ja kamppaile janon, kipujen ja kipeiden lapsuusmuistojensa kanssa, eikä pian tiedä mikä on totta ja mikä ei.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa ohjaaja Flanagan yhdessä Jeff Howardin kanssa (Oculus, I Know What You Did Last Summer). Gerald’s Game tulee tarjolle Netflixiin 29. syyskuuta.