UUSIMMAT

Netflix julkaisi uuden Masters of the Universe -videon, joka on varmasti vanhempien He-Man-fanien makuun

06.09.2021 09:21 | Muropaketin toimitus

Stop motion -animaationa tehty Masters of the Universe -mainos on komeaa katsottavaa.

Mattel on julkaissut Netflixin uutta Masters of the Universe: Revelation -sarjaa ja omia lelujaan promoavan videopätkän, joka on toteutettu kokonaisuudessaan He-Man-ukkeleilla tehtynä stop motion -animaationa.

Videossa taistelevat He-Man, Skeletor, Evil-Lyn ja Moss Man.

Masters of the Universe: Revelation -sarjan viisi ensimmäistä jaksoa tulivat tarjolle Netflixiin heinäkuun lopussa. Niistä todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Revelation on melkoinen pettymys, sillä sarjan olisi voinut päivittää tähän päivään helposti hukkaamatta alkuperäisen tunnelmaa melkeinpä kokonaan. Viides jakso päättyy tietysti cliffhangeriin, joten eiköhän loputkin jaksot tule katsottua. Toivottavasti sankarit saavat palautettua taikuuden ja ilon mahdollisimman pian Eternialle ja sitä myötä myös sarjaan.”

Arvostelu | Uusi Masters of the Universe: Revelation -sarja pelaa pelkällä nostalgialla, mutta saa vanhan fanin pahalle tuulelle

Sarjan ensimmäisen kauden loput viisi jaksoa nähdään Netflixissä vielä tämän vuoden puolella, mutta tarkka ensi-ilta ei ole selvillä. Ennen niitä on kuitenkin luvassa uusi, melko reippaasti alkuperäisestä eroava He-Man and the Masters of the Universe -sarja, joka alkaa Netflixissä syyskuun 16. päivä.