Netflix lopetti Frank Millerin fantasiasarjan vain yhden kauden jälkeen

12.07.2021 09:58 | Muropaketin toimitus

Netflixin Cursed-fantasiasarja sai kirvestä kalloon.

Deadline kertoo Netflixin päättäneen lopettaa Cursed-fantasiasarjan vain yhden tuotantokauden jälkeen. Tom Wheelerin ja Frank Millerin romaaniin pohjautuva ja alkuperäistekijöittensä itse työstämä Cursed oli uudesta näkökulmasta kerrottu seikkailu kuningas Arthurin tarusta. Sen pääosaa esitti muun muassa 13 Reasons Why -sarjasta tuttu Katherine Langford.

Noin vuosi sitten ensi-iltansa saaneessa sarjassa esiintyivät myös muun muassa Devon Terrell, Gustaf Skarsgård, Daniel Sharman, Sebastian Armesto, Matt Stokoe, Lily Newmark, Shalom Brune-Franklin, Emily Coates, Billy Jenkins, Bella Dayne ja Peter Mullan.

Muropaketin arvostelussa Cursed ei kehuja kerännyt, vaan siitä todettiin muun muassa seuraavaa.

”Cursed on tarinan kaareltaan oivallinen, mutta sarjan kankea käsikirjoitus ei päästä valmista toteutusta oikeuksiinsa. Tätä korostavat yksiulotteiseksi jätetyt hahmot ja vajavainen henkilöohjaus, sillä selkeämpää ohjausta nuoret näyttelijät selvästi olisivat tarvinneet.”

Arvostelu: Frank Millerin Netflix-sarja Cursed tarjoaa Arthur-legendalle erilaisen näkökulman mutta näyttää lähes kesäteatterilta