Uusimmat

Netflix lopetti yhden parhaista sarjoistaan – iloa kesti vain kaksi kautta

29.10.2018 09:48 Muropaketin toimitus

Hillittömän hauska American Vandal -mokumentti saattaa jatkua jossain toisessa suoratoistopalvelussa.

Netflix on päättänyt Varietyn mukaan lopettaa American Vandal -mokumentin, yhden hauskimmista ja parhaista sarjoistaan vain kahden tuotantokauden jälkeen.

Muun muassa Netflixin omia aivan liian pitkäksi venytettyjä tosielämän rikosdokumentteja mollannut mokumentti oli fiksua alapäähuumoria, joka varsinkin syyskuussa ensi-iltansa saaneella kakkoskaudellaan meni melkoisille metatasoille. Melkein kaikilla muka-dokkarin hahmoilla oli muun muassa useita sometilejä, joita oli päivitetty useita kuukausia ennen kauden alkua. Jotkut sarjan katsojista ovat luulleet molempien kausien täysin typerien rikoksien perustuvan oikeisiin tapahtumiin.

Varietyn luotettavana pitämä lähde kertoo muiden suoratoistopalveluiden olevan kiinnostunut jatkamaan kehuttua sarjaa. Netflixin suurin syy lopettaa American Vandal on hyvin todennäköisesti se, että sarja ei ollut heidän omaa tuotantoaan, vaan ulkopuolisen studion tekele.

Tony Yacendan ja Dan Perraultin luoman American Vandalin 1. kaudella tutkittiin kahdeksan jakson verran vakavaa rikosta, jossa joku oli piirtänyt opettajien autoihin kikulinkuvia. 2. kaudella hypättiin rehellisen eritehuumorin maailmaan. Molemmat kaudet kehuttiin Muropaketin arvioissa ansaitusti vuoden parhaimmiksi komedioiksi:

Arvostelu: Netflixin American Vandal -mukadokumentti on vuoden hauskin komedia

Arvostelu: Netflixin American Vandal -sarjan 2. kausi kakkavitseineen on vuoden parasta komediaa