Netflix nappasi taas uuden scifi-leffan ohjelmistoonsa – tulossa myöhemmin tänä vuonna

10.02.2018 09:40 | Muropaketin toimitus

Netflix jatkaa valkokankailta poistettujen uutuuksien napsimista valikoimiinsa. Myöhemmin tänä vuonna striimauspalvelussa julkaistaan Michael Peñan ja Lizzy Kaplanin tähdittämä Extinction.

Aiemmin tällä viikolla Netflix julkaisi elokuvateatterijulkaisusta pois vedetyn Cloverfield-elokuvan The Cloverfield Paradox. Jatkoa valloitukselle on jo luvassa, sillä Varietyn uutisen mukaan Netflix on hankkinut maailmanlaajuiset oikeudet Universalin tuottamaan tieteiselokuvaan Extinction. Suoratoistopalvelu suunnittelee julkaisevansa elokuvan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Extinctionin pääosissa nähdään Michael Peña ja Lizzy Kaplan, jotka esittävät tieteisjännärissä pariskuntaa. Pariskunnan mies kärsii toistuvista painajaisista, joissa hän menettää perheensä. Paha uni tulee todeksi, kun planeettaa uhkaa voima, joka haluaa tuhota kaiken.

Muissa rooleissa nähdään mm. Luke Cagesta tuttu Mike Colter, Lilly Aspell, Emma Booth, Israel Broussard ja Lex Shrapnel. Elokuvan ohjaa Ben Young, ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Spenser Cohen ja Bradley Caleb Kane.

Michael Peñan kuva elokuvasta Fury (2014).