Netflix osti Kick-Ass- ja Old Man Logan -sarjakuvista tutun Mark Millarin sarjakuvakustantamon

08.08.2017 14:54 Muropaketin toimitus

Luvassa sarjoja, elokuvia ja Netflixin kustantamia sarjakuvia.

Netflix pudotti melkoisen pommin kertomalla ostaneensa Millarworld-sarjakuvakustantamon hittisarjakuvaa toisensa perään tehneeltä Mark Millarilta, joka tunnetaan muun muassa Kick-Ass, Kingsman,- ja Old Man Logan -sarjakuvistaan.

Netflix ja Millar aikovat laajentaa sarjakuvantekijän Millarworldin universumia elokuvien, sarjojen ja myös lastenohjelmien puolelle. Tarkoituksena on myös pysyä sarjakuvabisneksessä ja jatkaa Millarin luomien hahmojen ja tarinoiden kertomista sarjakuvan muodossa, mutta Netflix-nimen alla.

Tarkempaa tietoa kauppojen ehdoista ja rahasummista ei ole kerrottu, mutta ihan pikkuhiluista tuskin on kyse, sillä Millarworld on menestynyt viime vuosina vallan hyvin. Netflix painottaa kyseessä olevan luonteva jatke heidän yhteistyölleen tunnettujen ja taitavien tekijöiden kanssa, jossa eri mediat risteävät ja samat hahmot esiintyvät niin televisiossa kuin sarjakuvien sivuilla.

– Luojana ja hienosti klassikkohahmoja päivittäneenä Mark on tehnyt viime vuosien parhaiten mieleen jääneitä sarjakuvia ja tarinoita aina Marvelin Kostajista omiin Kick-Ass-, Kingsman- ja Reborn -tarinoihinsa. Hän on niin lähellä modernia Stan Leetä kuin vain olla ja voi, sanoo Netflixin Ted Sarandos.

– Rakastan Netflixia ja heidän suunnitelmiaan. Netflix on tulevaisuus ja Millarworld ei olisi voinut löytyy parempaa kotia, Millar hehkuttaa.