Netflix päätti lopettaa viihdyttävän vampyyrisarjansa vain yhden kauden jälkeen

31.03.2020 07:42 | Muropaketin toimitus

Ian Somerhalderin tähdittämä vampyyrisarja sai vaarnan sydämeen.

Deadline kertoo Netflixin päättäneen lopettaa V Wars -vampyyrisarjan vain yhden tuotantokauden jälkeen. Sarja ei kerännyt kovin mairittelevia arvioita saadessaan ensi-iltansa viime joulukuussa, eikä löytänyt ilmeisesti katsojiakaan.

Saman nimiseen kirjaan ja IDW:n julkaisemaan sarjakuvaan perustuvassa V Warsissa Ian Somerhalder esitti Dr. Luther Swania, joka yrittää pelastaa maailman leviävältä vampyyriepidemialta. Somerhalder ja Netflix jatkavat sarjan lopettamisesta huolimatta yhteistyötä muiden projektien parissa.

Muropaketin arvostelussa sarjan todettiin olevan perinteistä Netflix-roskaa, joka kuitenkin onnistuu viihdyttämään ja jopa koukuttamaan:

”V Warsin käsikirjoitus on kliseistä kuonaa, näyttelijät pääosin onnettomia, ohjaajat surkeita ja se näyttää todella halvalta. Itseironiaa siitä ei löydy lainkaan, mutta silti sarja tuntuu tietävän olevansa aivan täyttä käppää. Se ei myöskään ole kalkkuna, joka naurattaisi huonoudellaan, vaan jonkin sortin keskinkertaisuuden ja kliseiden ylistys, joka saa silti välittämään aivan vasurilla käsikirjoitetuista hahmoistaan. Mystisellä tavalla kiehtova teos ei käy missään vaiheessa tylsäksi, vaikka sen päätön idea kiertää kehää jo muutaman jakson jälkeen.”

Arvostelu: V Wars -vampyyrisarja on kerrankin viihdyttävää Netflix-käppää