Uusimmat

Netflix päätti lopettaa yhden parhaista scifi-sarjoistaan kahden kauden jälkeen, jättäen tarinan kesken

06.08.2019 09:11 Muropaketin toimitus

Brit Marlingin The OA -indiescifi sai kirvestä kalloon.

Variety kertoo Netflixin päättäneen lopettaa loistavan The OA -scifi-sarjan vain kahden kauden jälkeen. Pääosaa esittäneen Brit Marlingin yhdessä Zal Batmanglij’n luoman sarjan tarina jää siis kesken, sillä kakkoskausi päättyi cliffhangeriin.

Netflix-pamppu Cindy Holland kertoo olevansa kiitollinen yhteistyöstä Marlingin ja muiden sarjan tekijöiden kanssa. Päätös lopettamisesta liittyy tietysti katsojalukuihin, joita Netflix ei edelleenkään paljasta.

Suoratoistopalvelu käyttää mielipuolisia summia alkuperäissarjoihin ja -elokuviin, joita ilmestyy kuin liukuhihnalta. Tunnetusti suurin osa Netflixin omista tuotannoista ei ole kovin kummoisia, joten yhä kiihtyvässä suoratoistopalveluiden välisessä kilpailussa ei ehkä olisi haitaksi jos massaviihteen seasta löytyisi enemmän The OA:n kaltaisia tekeleitä.

Marlingin lisäksi The OA:ssa nähtiin muun muassa Emory Cohen, Patrick Gibson, Jason Isaacs, Ian Alexander, Phyllis Smith, Brendan Meyer, Brandon Perea, Will Brill, Sharon Van Etten, Scott Wilson, Alice Krieg ja Paz Vega.

Netistä löytyy tietysti jo vetoomus, jossa vaaditaan The OA:lle jatkoa. Aina voi toivoa parasta, mutta Marlingin Instagram-päivityksen mukaan lisää ei taida olla luvassa:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

the end of #theoa “??????” – last text to Grandma Vu

Henkilön Brit Marling (@britmarling) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat