UUSIMMAT

Netflix rakastaa scifiä: Kolme uutta sarjaa vahvistettu suoratoistopalveluun

01.10.2018 12:15 | Muropaketin toimitus

Netflixin uudet tieteissarjat perustuvat muun muassa sarjakuviin ja mangaan.

Netflix puskee entistä enemmän scifiä pihalle, ja on nyt tilannut kolme uutta tieteissarjaa. Luvassa olevat ohjelmat ovat nimiltään The I-Land, October Faction ja Warrior Nun.

Scifi-seikkailuksi kuvaillussa The I-Landissa esiintyvät muun muassa Kate Bosworth (Still Alice), Natalie Martinez (The Crossing) ja Alex Pettyfer (I Am Number Four). Sarjan showrunnerina, ohjaajana ja käsikirjoittana toimii Neil LaBute (Van Helsing). Myös Jonathan Scarfe (Van Helsing) ohjaa Lucy Teitler (Mr. Robot) käsikirjoittaa.

Muropaketin sarjisnörttejä kolmesta uutuudesta kiinnostaa eniten IDW-kustantamon julkaisemaan ja Steve Nilesin käsikirjoittamaan October Faction -sarjakuvaan perustuva saman niminen sarja, jossa seurataan Fred ja Deloris Allen -monsterinmetsästäjiä ja heidän perhettään.

October Fractionin näyttelijät eivät ole vielä selvillä, mutta 10-osaisen sarjan pääpäsmärinä, luojana, showrunnerina ja tuottajana toimii Damian Kindler.

Warrior Nun taas perustuu saman nimiseen mangaan, jossa 19-vuotias nuori nainen herää ruumishuoneelta, osana ikivanhaa järjestöä, jonka tehtävänä on taistella demoneja vastaan.

Warrior Nun -sarjan ensimmäinen kausi sisältää kymmenen jaksoa ja sen käsikirjoittajana, showrunnerina ja tuottaja toimii Simon Barry.

Yhdenkään scifi-uutuuden ensi-illat eivät ole vielä selvillä.