Netflix-sarja Witcherin tulevalla kaudella kurkistetaan Geraltin menneisyyteen – “Sitten nähdään useampia Noitureita”, showrunner lupaa

15.06.2020 19:01 | Muropaketin toimitus

Netflixin Witcher-sarjan toisella tuotantokaudella nähdään Geraltin lisäksi muita Noitureita.

The Witcherin toista tuotantokautta saadaan vielä hetki odotella koronan keskeytettyä tuotannon, mutta sitä odotetaan jo innolla. Sarjan showrunner Lauren Hissrich vihjaili tulevasta The Wrapin tuoreessa haastattelussa.

Hissrich kertoo, että hänen suosikkiaiheensa tulevalla kaudella on se, että sillä nähdään useampia Noitureita kuin Henry Cavillin esittämä Geralt, joka käytännössä oli ykköskauden ainoa Noituri. Toisella kaudella nähdään nimittäin Kim Bodnian esittämä Vesemir, Paul Bullionin Lambert ja Yasen Atourin Coen.

“Meille tämä tarkoittaa Geraltin viemistä takaisin juurilleen ja kertomista siitä, mistä tämä on tullut, mikä hänen tarinansa oikein on ja mikä hänen käsityksensä perheestä on. Geraltille perhe on tähän mennessä tarkoittanut hänen veljiään, Noitureiden veljeskuntaa. Joten minusta on mielenkiintoista mennä taaksepäin ja tutustua Vesemiriin, joka on hänen isähahmonsa, sekä muihin miehiin, jotka kasvattivat häntä siitä lähtien kun hän oli seitsemän vanha”, Hissrich kertoo.