Netflix-sarjan showrunner paljastaa, miten The Witcher jatkuu toisen kauden jälkeen: “Kolmas kausi on jo käsikirjoitettu”

28.12.2021 14:13 | Muropaketin toimitus

The Witcher -sarjan toinen kausi julkaistiin Netflixissä hieman ennen joulua.

Henry Cavillin tähdittämä hittisarja The Witcher ennätti juuri ennen joulua toisen kauden jaksoihin Netflixissä. Sarjan showrunnerina toimiva Lauren Schmidt Hissrich on paljastanut, että kolmas kausi on jo käsikirjoitettu ja lähtökuopissa tuotantoon.

Andrzej Sapkowskin romaaneihin pohjautuva fantasiasarja eroaa hieman alkuperäisistä romaaneista, mutta kirjailijan itsensä siunauksella. The Hollywood Reporterin haastattelussa Hissrich kertoo olleensa ensin hieman huolissaan siitä, miten koronapandemian vuoksi viivästynyt kakkoskausi otettaisiin vastaan.

“Pelkäsin, ettei ketään enää kiinnosta. Kuinka houkuttelemme katsojat takaisin? Että kahdeksan jakson jälkeen he jaksavat odottaa jotain 700 päivää nähdäkseen toisen kauden. Viimeisen kahden viikon aikana olen kuitenkin antanut itselleni luvan innostua uudestaan”, Hissrich selittää.

Hän kertoo halunneensa kakkoskaudella syventää esimerkiksi Yenneferin hahmoa, vaikka tämän osuus kaudelle adaptoidussa Sapkowskin kirjassa (ensimmäinen Noituri-romaani “Haltiain verta”) sijoittuu romaaniin viimeisille sivuille.

“En voinut tehdä niin tuolle hahmolle. Se on meidän oma leimamme tarinaan”, hän kertoo. Hissrichin mielestä oli tärkeää luoda myös tarinan naishahmoista aitoja ihmisiä voimineen ja vikoineen, samaan tapaan kuin mieshahmoistakin. Hän kertoo harmittelevansa, että Cirin hahmo jäi ensimmäisellä kaudella vajavaiselle käsittelylle.

Hissrich kertoo haluavansa laajentaa Witcher-maailmaa spinoffien ja muiden tarinoiden kautta, sillä “emoaluksessa ei ole kaikille Sapkowskin tarinoille tilaa”. The Witcher -pääsarjan kolmannen kauden kuvausten on määrä alkaa vuonna 2022. Sitä ennen on kuitenkin tulossa jo emosarjan esiosaksi suunniteltu minisarja The Witcher: Blood Origin.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Witcherin toisella kaudella Netflix-sarja pääsee kunnolla vauhtiin