Uusimmat

Miksi Netflix-sarjojen Marvel-sankareita ei ole nähty elokuvissa?

04.05.2016 14:48 Tatu Junni

Captain America: Civil War olisi tarjonnut ainakin teoriassa hienon mahdollisuuden tuoda Daredevil Marvel Studiosin elokuvauniversumiin. Näin ei kuitenkaan tehty.

Italialaisen Bad Taste -sivuston haastattelussa Civil Warin ohjaajat Joe ja Anthony Russo selittivät parhaansa mukaan, joskin hieman kierrellen ja kaarrellen, miksi Daredevilia, Jessica Jonesia tai muita Netflix-sankareita ei ainakaan toistaiseksi ole nähty elokuvissa.

”Marvelin elokuvauniversumi on valtava. Kun miettii pelkästään niitä hahmoja, jotka vielä esitellään ennen Infinity War -elokuvia…”, ohjaajaveljekset päivittelivät viitaten vuosien 2018 ja 2019 Kostajat-leffoihin, jotka he ohjaavat.

”Meillä on kova tehtävä jo niiden hahmojen tarinoissa, jotka ovat osa elokuvauniversumia, puhumattakaan jos lisäisimme mukaan televisiouniversumin… Kaikki on kuitenkin mahdollista Marvelin universumissa. Harkitsemme kyllä (Netflix-sarjoista tuttujen) hahmojen tuomista valkokankaalle, mutta keskitymme ensisijaisesti niihin hahmoihin, jotka ovat jo mukana elokuvapuolella”.

Seuraava Marvel-leffa on marraskuussa ensi-iltansa saava Doctor Strange. Netflix-sarjojen saralla seuraavaksi valokeilaan pääsee Jessica Jonesissa piipahtanut Luke Cage. Voimamiehen seikkailut saapuvat videopalveluun 30. syyskuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat