Netflix tekee jatko-osan Sandra Bullockin Bird Box -hittielokuvalle

15.07.2020 08:44 | Muropaketin toimitus

Myös Bird Boxin jatko-osa perustuu kirjaan.

Netflix suunnittelee jatko-osaa vuoden 2018 Bird Box -kauhuelokuvalle, jonka pääosassa nähtiin Sandra Bullock.

Leffa perustui Josh Malermanin saman nimiseen kirjaan, ja nyt kirjailija kertoo Inversen haastattelussa jatko-osaa työstettävän hänen tulossa olevan Malorie-kirjaansa pohjalta, joka jatkaa Bird Boxin tarinaa.

– Malorien ja jatko-osan tarina alkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva päättyi, eli sokeiden koulusta. Siitä se se hyppää muutaman vuoden eteenpäin ja lähtee kunnolla käyntiin hypättyään ajassa vielä 10 vuotta, Malerman sanoo.

– En voi kertoa sen enempää, mutta jatko-osa on esituotantovaiheessa. Tämä kaikki salailu on vähän omituista, mutta teen kuten on sovittu, hän jatkaa.

Bird Box sai ensi-iltansa muutama päivä ennen joulua vuonna 2018 ja siitä tuli jättihitti. Netflix kertoi yli 45 miljoonan ihmisen katsoneen elokuvan ensimmäisen viikon aikana. Leffa ei ollut kovin kummoinen ja esimerkiksi Metacritic kertoo sen kriitikkoarvosanojen keskiarvon olevan vain 51 / 100 ja Rotten Tomatoesin mukaan 58 prosenttia katsojista on pitänyt näkemästään.

Muropaketin arviossa elokuvan sanottiin olevan malliesimerkki äärimmäisen keskinkertaisesta Netflix-mössöstä, jota palvelu suoltaa ulos joka viikko:

Arvostelu: Sandra Bullockin Bird Box on tyypillisen keskinkertaista Netflix-kauhua