Netflix tekee uutta Stephen King -elokuvaa – tekijöistä löytyy American Horror Storyn luoja Ryan Murphy

26.11.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

Netflixin tuleva Stephen King -filmatisointi pohjautuu kauhun mestarin novelliin Mr. Harrigan’s Phone, joka on julkaistu novellikokoelmassa If It Bleeds vuonna 2020.

Stephen Kingin kauhutarinoita puuhataan nyt oikein urakalla. Yksi näistä projekteista on Netflixin elokuva Mr. Harrigan’s Phone, joka pohjautuu Kingin samannimiseen, vuonna 2020 julkaistuun novelliin.

Mr. Harrigan’s Phonen tuottavat American Horror Storyn luoja Ryan Murphy ja Blumhouse, ja sen ohjaa ja käsikirjoittaa John Lee Hancock. Pääosissa nähdään Donald Sutherland ja Jaeden Martell. Sutherland esittää Mr. Harrigania, Martell keskushahmoa nimeltä Craig.

Muihin rooleihin on Deadlinen uutisen mukaan kiinnitetty muun muassa Joe Tippett, Kirby Howell-Baptiste, Colin O’Brien ja Cyrus Arnold.

Mr. Harrigan’s Phone kertoo nuorukaisesta nimeltä Craig, joka ystävystyy erakoituneen miljardöörin, herra Harriganin kanssa. Kun vanha herra kuolee, Craig saa huomata, ettei kaikki olekaan kuollut miehen mukana, sillä yhteys ystävysten kesken kulkee iPhonen kautta haudan takaakin.

Herra Harriganin puhelin -tarina löytyy Kingin novellikokoelmasta If It Bleeds. Kokoelma on julkaistu myös suomeksi nimellä Mitä enemmän verta.

Muropaketin uusimmat