Netflix vahvisti mukavan sekopäisen supersankarisarjansa saavan myös kolmannen kauden

11.11.2020 09:00 | Muropaketin toimitus

Monimutkainen aikamatkustus ja yleinen sekoilu jatkuu Netflixissä viimeistään vuonna 2022.

Netflix kertoo tiedotteessaan kahjon The Umbrella Academy -supersankarisarjan saavan myös kolmannen tuotantokauden. Sen kuvaukset alkavat helmikuussa.

Uuden kauden ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta kuvaukset on tarkoitus saada valmiiksi ensi kesään mennessä. Kolmatta kautta tuskin nähdään vielä ensi vuoden puolella, sillä koronaviruksesta johtuvia myöhästymisiä lienee luvassa. Uudet jaksot saapuvat Netflixiin todennäköisesti vasta vuonna 2022.

The Umbrella Academy -sarjassa esiintyvät muun muassa Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe ja Kate Walsh.

Sarja perustuu Gerard Wayn ja Gabriel Bán saman nimiseen sarjakuvaan, jota julkaisee Dark Horse Comics.

The Umbrella Academyn kakkoskausi sai ensi-iltansa viime heinäkuussa ja siitä todettiin Muropaketin arviossa muun muassa seuraavaa:

”Vaikka The Umbrella Academy on edelleen kaukana mestariteoksesta, niin sitä voi silti suositella melkeinpä kaikille scifin, supersankareiden, fantasian ja mielikuvituksellisen kohelluksen ystäville. Vaikka mukana on painavampaakin asiaa, niin sarja on silti pelkkää rehellistä eskapismia. Alkuperäisteoksen tasolle The Umbrella Academy ei yllä tälläkään kertaa, mutta se on silti varsinkin Netflix-asteikolla oikein pätevää viihdettä.”

Arvostelu | Netflixin The Umbrella Academy -sarjan kakkoskausi on ensimmäistä parempaa supersankarisekoilua

Kolmoskauden kunniaksi Netflix on julkaissut myös uusia sarjaan liittyviä profiilikuvia palvelun käyttäjille: