Netflixillä menee lujaa: Aikoo ostaa oman elokuvateatterin ja perustaa lehden

13.04.2019 09:03 | Muropaketin toimitus

Netflix pyrkii kirkastamaan ilmettään palkintogaaloissa. Nyt tähtäimessä ovat Emmyt.

Netflix on ilmoittanut julkaisevansa oman lehden. Lehti on työnimeltään Wide, ja sen avulla pyritään promoamaan suoratoistopalvelun tv-sarjoja ja niiden tähtiä tämän vuoden Emmy-palkintoja odotellessa, uutisoi Bloomberg.

Ilmaisjakeluksi suunniteltua lehteä ei kuitenkaan tule tarjolle lehtimyyntipisteisiin, vaan sitä jaetaan Netflixin omissa tapahtumissa.

Netflix on käyttänyt miljoonia dollareita jahdatessaan Hollywood-palkintoja, jotka kiillottaisivat edelleen nuoren studion imagoa. Nykyisin maailman suurimmalla suoratoistopalvelulla on studio Hollywoodin sydämessä ja tuotantolaitoksia on myös Espanjassa ja Uudessa Meksikossa.

Parhaillaan Netflixin kerrotaan myös suunnittelevan historiallisen, Hollywoodissa sijaitsevan elokuvateatterin ostoa sen omia ensi-iltoja ja muita tapahtumia varten.

Tulokset ovat olleet hyviä, sillä Netflixillä arvioidaan olevan noin 150 miljoonaa asiakasta ympäri maailman. Viime vuonna se sai eniten Emmy-ehdokkuuksia, mutta keskeisimmät palkinnot sillä on vielä saamatta.

Muropaketin uusimmat