Netflixin Daredevil-sarjan näyttelijä paljasti, miten naurettavan vähän hänelle roolista maksettiin – Jopa matkakulut piti kustantaa itse

17.09.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Daredevil-pahista esittänyt Peter Shinkoda on jo aiemminkin kritisoinut kohteluaan Netflix-sarjan kuvauksissa.

Netflixin Daredevil-sarja näytti katsojan silmissä upealta, mutta kuvausten aikainen toimintatapa ei ole ollut kovinkaan fiksua kaikkia sarjan näyttelijöitä kohtaan. Sarjassa keskeistä pahista, Nobua, esittänyt Peter Shinkoda on jo aiemminkin kertonut Marvel Televisionin johtajan Jeph Loebin ylimielisestä suhtautumisesta sarjan aasialaisia näyttelijöitä kohtaan.

Nyt Shinkoda on avautunut myös siitä, miten vähän hänelle roolista maksettiin – etenkin kun ottaa huomioon, että Nobu on yksi sarjan keskeisistä pahiksista.

Comicbook Movien uutisen mukaan Shinkoda kirjoitti Twitterissä tienanneensa vähemmän kuin sarjan ekstrat – vain noin 200 dollaria päivässä. Tuo kyseinen twiitti on sittemmin poistettu, mutta Shinkoda jatkoi kommentoimalla muun muassa sitä, että hän joutui maksamaan itse asumisensa ja matkansa, ja vaativan kuvauspäivän jälkeen muut näyttelijät kuljetettiin hienoilla autoilla pois, kun hän puolestaan joutui etsimään auki olevaa metroasemaa.