Netflixin kaikki Marvel-sarjat on lakkautettu, mutta nyt The Punisher -tähti vihjailee jatkosta

13.11.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Jon Bernthalin mukaan The Punisher voisi vielä saada kolmannenkin kauden.

Moni Marvel-fani valutti katkeria kyyneleitä, kun Netflix lakkautti kaikki suositut Marvel-sarjansa, mukaan lukien kehutut Daredevilin, Jessica Jonesin ja The Punisherin. Tuolloin julkaistujen tietojen mukaan hahmojen omistuksen siirtyessä Disneylle kaikki nämä sarjat olivat nyt tässä, eikä niiden pariin olisi enää paluuta tulevaisuudessa.

Tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta) The Punisher -tähti Jon Bernthal kuitenkin elättelee toiveita siitä, että pääsisi vielä palaamaan hahmoonsa.

“Vetää todella nöyräksi nähdä, miten vahvasti ihmiset reagoivat juuri tähän versioon Frankista, ja se merkkaa minulle todella paljon, sillä hahmo on minulle niin tärkeä. Hän on veressäni ja luissani. Kyse ei siis niinkään ole siitä, tehdäänkö jatkoa, vaan siitä, että se saataisiin toimimaan oikein, jotta fanit saisivat ansaitsemansa version. Nähtäväksi jää. Tarkoitan, että kaikki päätökset tehdään huoneissa, joihin minua ei ole kutsuttu… Mutta Frank on aina siellä, aina osana minua. Ja kun käsky tulee jatkaa, olen valmis, ja teen kaikkeni sen eteen, että se tehdään oikein, tai sitä ei tehdä ollenkaan”, Bernthal kertoo.