Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 2/2022

10.01.2022 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa Ricky Gervaisin After Life -sarjan viimeinen kausi. Elokuvapuolelle tulossa on esimerkiksi Alyssa Milanon tähdittämä jännäri Puhelintyttömurhat.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

The Journalist, kausi 1 – 13. tammikuuta
Japanilaisessa sarjassa omistautunut toimittaja selvittää itsepintaisesti totuutta hallitusta koskevasta korruptioskandaalista, vaikka vaikutusvaltaiset viholliset yrittävätkin pysäyttää hänet.

The House – 14. tammikuuta
Musta animaatiokomedia kertoo köyhästä perheestä, rauhattomasta rakennuttajasta ja väsyneestä vuokranantajasta, joita erottaa aika, mutta yhdistää sama salaperäinen talo. Antologiasarja.

Archive 81, kausi 1 – 14. tammikuuta
Dan Turner ottaa vastaan vahingoittuneiden videonauhojen entisöintityön ja joutuu mukaan salaperäiseen vyyhteen, johon liittyy kadonnut ohjaaja ja demonikultti.

Yeh Kaali Kaali Ankhein, kausi 1 – 14. tammikuuta
Mies ajautuu vaarallisille ja synkille teille saadakseen elämänsä hallintaan, kun vaikutusvaltaisen poliitikon tytär alkaa sinnikkäästi havitella häntä omakseen.

After Life, kausi 3 – 14. tammikuuta
Ricky Gervaisin luoman ja tähdittämän sarjan kolmas ja samalla viimeinen kausi.

Tulossa myös:

  • Undercover, kausi 3 – 10. tammikuuta

Viikon uudet elokuvat:

Maailman alkuperä (Dear Mother) – 11. tammikuuta
Kun Jean-Louisin sydän lakkaa lyömästä, hänen on kohdattava oidipaaliongelmansa ja esitettävä äidilleen kiperä kysymys – tai hän on kolmen päivän kuluttua kuoleman oma. Ranskalainen komedia.

Matkani gangsterin heilaksi (How I Fell in Love with a Gangster) – 12. tammikuuta
Salaperäinen nainen kertoo Puolan historian kuuluisimpiin gangstereihin lukeutuneen Nikodem “Nikoś” Skotarczakin noususta ja tuhosta. Tositapahtumien inspiroima elokuva.

Photocopier – 13. tammikuuta
Kun juhlintakuvat pääsevät julkisuuteen, opiskelija menettää stipendinsä ja alkaa sitten selvittää, tapahtuiko hänelle jotakin järkyttävää juhlailtana.

Puhelintyttömurhat (Brazen) – 13. tammikuuta
Mysteerikirjailija Grace Millerillä (Alyssa Milano) on tappajan vaistot motiivien suhteen – ja kaikki asiantuntemus on nyt tarpeen, kun hän selvittää oman siskonsa murhaa.

This Is Not a Comedy – 14. tammikuuta
Koomikko yrittää löytää elämäänsä uutta merkitystä, kun hänen paras ystävänsä pyytää häntä spermanluovuttajaksi, ja kun hän tapaa tytön, joka on yhteydessä kosmokseen.

Riverdance: The Animated Adventure – 14. tammikuuta
Menetyksen kokenut irlantilaissyntyinen Keegan ja hänen ystävänsä, espanjalaissyntyinen Moya, oppivat maagisten peurahenkien avulla tanssimaan läpi vaarojen ja murheiden.

Viikon uudet dokumentit:

  • Cheer – Teksasin ihme, kausi 2 – 12. tammikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.