Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 45/2021

08.11.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan suurtuotanto, Dwayne Johnsonin, Ryan Reynoldsin ja Gal Gadot’n tähdittämä toimintakomedia Red Notice. Toinen elokuvauutuus on Tessa Thompsonin ja Ruth Neggan mustavalkoinen Passing.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

Swap Shop, kausi 1 – 9. marraskuuta
Kun Swap Shop -ohjelmassa jaetaan vinkkejä hyvistä diileistä, autojen, sarjakuvien, karseiden klovnipatsaiden ja jos vaikka minkä keräilijät kuuntelevat korvat höröllä.

Rakkaus ei valehtele (Love Never Lies), kausi 1 – 11. marraskuuta
Kuusi paria joutuu silmiä analysoivaan valheenpaljastustestiin tosi-tv-sarjassa, jossa valehtelu käy kalliiksi mutta totuus ja luottamus johtavat muhkeaan jättipottiin.

Tulossa myös:

  • Gentefied, kausi 2 – 10. marraskuuta
  • The Blacklist, kausi 8 – 14. marraskuuta

Viikon uudet elokuvat:

Passing – 10. marraskuuta
1920-luvulla New Yorkissa mustan naisen maailma mullistuu, kun hänen elämäänsä astuu entinen lapsuudenystävä, joka esiintyy valkoisena. Rebecca Hallin ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Tessa Thompson ja Ruth Negga.

7 Prisoners – 11. marraskuuta
Brasilialaisessa draamassa köyhä teinipoika yrittää paeta ihmiskauppiaan kynsistä ja joutuu punnitsemaan selviytymistaistelussaan moraalisia kysymyksiä.

Red Notice – 12. marraskuuta
FBI:n profiloija jahtaa maailman etsityintä taidevarasta mutta joutuukin tämän rikoskumppaniksi napatakseen liukkaasti liikkuvan konnan, joka on aina askeleen edellä. Toimintakomedian pääosia esittävät Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ja Gal Gadot.

Tulossa myös:

  • A StoryBots Space Adventure – 9. marraskuuta
  • The Photograph – 14. marraskuuta

Viikon uudet dokumentit:

Eläimet (Animal), kausi 1 – 10. marraskuuta
Mukaansatempaava sarja seuraa maailman mahtavimpia olentoja tallentaen kaikenlaisia ennennäkemättömiä hetkiä hellyttävän ja järkyttävän väliltä.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat