Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 47/2021

22.11.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä jatkuu uusi Masters of the Universe -sarja. Uusia sarjoja ovat muun muassa jouluteemainen fantasiasarja Tontut ja Wesley Snipesin minisarja True Story. Elokuvapuolella julkaistaan Halle Berryn esikoisohjaus Bruised ja uusi Aardman-animaatio Robin Punarinta.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

Masters of the Universe: Revelation: osa 2 – 23. marraskuuta
Tuhoisa taistelu hajottaa Eternian ja Teelan joukkoineen täytyy pelastaa Universumi täydeltä tuholta.

The Fastest, kausi 1 – 23. marraskuuta
Joukko Lähi-idän kuskeja haluaa todistaa kykynsä autoradalla yllätyksellisessä ja henkeäsalpaavassa kilpa-ajossa, josta on luvassa rahapalkinto.

True Story, minisarja – 24. marraskuuta
Maailmankuulu koomikko etsii epätoivoisesti ratkaisua sen jälkeen, kun veljen kanssa vietetty ilta uhkaa tuhota muutakin kuin hänen uransa. Rikossarjan pääosissa Kevin Hart ja Wesley Snipes.

Super Crooks, kausi 1 – 25. marraskuuta
Animesarjassa Johnny Bolt kasaa sekalaisen sakin superpahiksia viimeiselle keikalle, jonka kohteena on armoton, supervoimainen rikollispomo.

Suklaakoulu (School of Chocolate), kausi 1 – 26. marraskuuta
Kahdeksan ammattilaista opiskelee suklaan taikaa kuuluisan chokolaterien johdolla, mutta vain yksi voi olla kurssin paras ja voittaa elämänsä tilaisuuden.

Light the Night, kausi 1 – 26. marraskuuta
Suositun japanilaisen yökerhon naiset luovivat kateuden, sydänsurujen, ystävyyden ja rakkauden karikoissa punaisten lyhtyjen alueella 1980-luvun Taipeissa.

Tontut (Elves), kausi 1 – 28. marraskuuta
Joulu on muuttumassa painajaiseksi, kun teini-ikäinen tyttö ja hänen perheensä törmäävät toistuvasti muinaisiin olioihin, jotka uhkaavat heidän saarilomaansa.

Tulossa myös:

  • Selling Sunset, kausi 4 – 24. marraskuuta
  • F is for Family, kausi 5 – 25. marraskuuta
  • Waffles + Mochi’s Holiday Feast – 23. marraskuuta

Viikon uudet elokuvat:

Outlaws – 22. marraskuuta
1970-luvulle sijoittuvassa espanjalaisessa elokuvassa kiusattu teini saa kesän aikana uusia ystäviä, mikä johtaa hänet rikosten ja rakkauden tielle.

Poika nimeltä Joulu (A Boy Called Christmas) – 24. marraskuuta
Reipas nuorimies Nikolas löytää kohtalonsa tonttujen asuttamassa taianomaisessa maassa, jonne hän matkaa etsimään isäänsä – ja hankkimaan toivon lahjaa kotiin tuomisiksi.

Robin Punarinta – 24. marraskuuta
Aardman-animaatiossa hiiriperheen kasvattama punarinta esittää koskettavan toiveen joulutähden alla. Saako Robin vihdoin tietää, mistä on kotoisin – ja oppiiko hän lentämään?

Bruised – 24. marraskuuta
Nöyryytetty vapaaottelija saa viimeisen tilaisuuden korjausliikkeeseen, kun poika, josta hän luopui, palaa hänen elämäänsä. Elokuva on pääosaa esittävän Halle Berryn esikoisohjaus.

Linna jouluksi (A Castle For Christmas) – 26. marraskuuta
Menestynyt amerikkalaiskirjailija pakenee skandaalia Skotlantiin, missä hän ihastuu linnaan – ja ottaa yhteen sen omistajan, kiukkuisen herttuan kanssa. Elokuvan pääosissa nähdään Brooke Shields ja Cary Elwes.

Pilalle lellityt (Spoiled Brats) – 26. marraskuuta
Ranskalaisessa komediassa varakas ja hyvää tarkoittava isä haluaa antaa hemmotelluille lapsilleen opetuksen, joten hän väittää tehneensä vararikon ja nämä joutuvat hankkimaan elantonsa itse.

Tulossa myös:

  • The Grudge – 22. marraskuuta
  • The Piano – 25. marraskuuta
  • Kraj – 28. marraskuuta

Uudet dokumentit ja komediaspesiaalit:

Varteenotettava epäily: Kahden kidnappauksen tapaus (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings) – 23. marraskuuta
Kidnappaukseksi väitetty peltikolari innostaa dokumentoija Roberto Hernándezin paljastamaan totuuden Meksikon puutteellisesta oikeusjärjestelmästä.

Haudattu totuus: Birgit Meierin katoaminen (Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier) – 26. marraskuuta
Birgit Meier kadottua vuonna 1989 poliisin virheet ovat haitanneet tapauksen tutkimusta vuosikausia. Siitä huolimatta hänen veljensä selvittää totuutta väsymättä.

Tulossa myös:

  • Jonas Brothers: Family Roast – 23. marraskuuta
  • Azzurri: Road to Wembley – 24. marraskuuta
  • Angéle – 26. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat