Uusimmat

Netflixin nuoret Bonnie ja Clyde palaavat ruutuun – The End of the F***ing World uusittiin toiselle kaudelle

22.08.2018 21:01 Muropaketin toimitus

Omalaatuinen draamakomedia The End of the F***ing World jatkuu Netflixissä toisen tuotantokauden voimin. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Kahdeksan jakson mittainen The End the F***ing World julkaistiin Netflixissä alkuvuodesta ja tämä väkivaltainen genrehybridi tavoitti heti katsojakuntansa. Sarja on kertakaikkisen outo, sillä se kertoo teini-ikäisistä, henkisesti epävakaista Jamesista ja Alyssasta, jotka suuntaavat pakomatkalle kuin Bonnie ja Clyde ikään.

Nyt sarja on uusittu toiselle tuotantokaudelle. Sarjan luoja ja ensimmäisen kauden käsikirjoittaja Charlie Covell palaa käsikirjoittajaksi myös uudella kaudella. Colliderin uutisen mukaan Covell on myös vahvistanut, että sarjan tarina on aina ollut Jamesin ja Alyssan tarina. Vaikka näyttelijäkaartia ei ole vielä julkistettukaan, kommentin perusteella voisi siis kuvitella Alex Lawtherin ja Jessica Bardenin palaavan rooleihinsa.

Toisen kauden julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa. Muropaketin Aki Lehti arvosteli sarjan ykköskauden keväällä ja arvio on luettavissa täältä >>

 

Muropaketin uusimmat