Netflixin odotetun Death Noten kohtausnäyte esittelee elokuvan hyvät ja huonot puolet

21.08.2017 12:49 | Muropaketin toimitus

Suosittuun mangaan perustuva elokuva nähdään 25. elokuuta.

Netflix on julkaissut uuden näytepätkän Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan suosittuun mangaan pohjautuvasta Death Note -elokuvasta, joka esittelee sekä sen hyviä että huonoja puolia. Kohtaus näyttää kuinka taitavasti Keith Stanfield esittää mystistä L-hahmoa, onnistuen siirtämään tämän omituiset maneerit mangan sivuilta amerikkalaiseen elokuvaversioon. Mukana on myös leffan heikoin lenkki, vähän väärään rooliin kiinnitetty pääosanesittäjä Nat Wolff.

Muropaketti katsoi Death Noten viikonloppuna ja arvostelu on luvassa parin päivän sisällä.

Elokuva kertoo opiskelijasta, joka saa haltuunsa kummallisen muistivihkon, johon jonkun nimen kirjoittamalla saa kyseisen ihmisen hengiltä haluamallaan tavalla.

Adam Wingardin (You’re Next, The Guest) ohjaama Death Note tulee tarjolle Netflixiin ensi perjantaina 25. elokuuta. Sen pääosissa nähdään Wolffin ja Stanfieldin lisäksi muun muassa Margaret Qualley, Paul Nakauchi ja Shea Whigham. Ryuk-monsterin äänenä toimii Willem Dafoe.

Death Note saattaa olla monelle täysin uusi tuttavuus, mutta supersuosittu manga on kääntynyt liikkuvaksi kuvaksi jo monta kertaa aikaisemmin. Elokuvien lisäksi Ryuk on nähty esimerkiksi myös videopeleissä ja tv-sarjoissa.

Muropaketin uusimmat