Uusimmat

Netflixin omaa tuotantoa oleva Bright valloitti katsojat ympäri maailman – Will Smithin tähdittämä fantasiaseikkailu saa jatkoa

04.01.2018 13:18 Muropaketin toimitus

Netflix on julkistanut tekevänsä jatkoa joulukuussa ensi-iltansa saaneelle fantasiaseikkailulleen Bright. Will Smith ja Joel Edgerton palaavat rooleihinsa.

Netflixin omaa tuotantoa oleva fantasiaseikkailu Bright sai ensi-iltansa suoratoistopalvelussa joulukuun 22. päivä. Siitä tuli heti ensimmäisellä viikollaan Netflixin katsotuin elokuva ja yksi suurimmista Netflixin omista julkaisuista – mukaanlukien tv-sarjat ja niiden lisätuotantokaudet.

Brightin suosio on maailmanlaajuinen, sillä se on ykkösenä Netflixin jokaisessa maassa. Maita on yli 190.

Elokuva sai yllättävän erilaisen vastaanoton kriitikoiden ja yleisön keskuudessa. Elokuva-arvosteluita yhteen kokoavassa Rotten Tomatoes -palvelussa kriitikot ovat arvioineet sen vain 28 % ”tuoreeksi” kun taas sama luku yleisön keskuudessa on peräti 88 %.

Netflix on nyt ilmoittanut tekevänsä elokuvalle jatko-osan. Pääosissa nähtävät Will Smith ja Joel Edgerton palaavat rooleihinsa ja ensimmäisen elokuvan ohjannut David Ayer (Suicide Squad, Poliisit – End of Watch) on kiinnitetty jatko-osan ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi.

Bright sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, missä ihmiset, örkit ja keijut elävät rinta rinnan. Niinpä myös Los Angelesin poliisivoimissa työskennellään lajirajojen yli. Will Smith on poliisi nimeltä Daryl Ward, Joel Edgerton hänen työparinsa Nick Jakoby – joka sattuu olemaan örkki. Yhdessä tämä epäsuhtainen ja erilaista taustoista ponnistava parivaljakko törmää lajien väliseen reviirisotaan ja sen myötä suureen salaliittoon.

Katso Netflixin hauska ilmoitus jatko-osasta alla olevasta videosta: