Netflixin onnistunut scifi-sarja päättyy – Tältä näyttää viimeisten jaksojen traileri

11.11.2021 08:25 | Muropaketin toimitus

Netflixin Lost in Space -tieteissarjan uusintaversio päättyy joulukuussa nähtävän kolmannen kauden myötä.

Netflix on julkaissut trailerin Lost In Space -tieteissarjan kolmannesta ja samalla viimeisestä tuotantokaudesta.

Lost in Space on uusintaversio 1960-luvun täyttä campia olevasta saman nimisestä sarjasta. Rebootiksi se on harvinaisen onnistunut. Netflixin koko perheen versiosta suunniteltiin alun perinkin trilogiaa.

Sarjan kolmannella kaudella esiintyvät jälleen Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey ja Brian Steele. Uutena kasvona mukana on ainakin Russell Hornsby.

Keväällä 2018 ilmestynyt sarjan ensimmäinen kausi keräsi Muropaketin arvostelussa kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Netflixin sarjaksi Lost in Space on vanhahtavassa tyylissään jotain täysin uutta. Se ei ota kantaa tai ole allegoria nykyhetken ongelmille, vaan keskittyy rehelliseen eskapismiin. Sarja on rehellistä viihdettä, olemalla kuitenkaan aivotonta ajantappoa. Kertomuksessa ei ole alastomuutta, kiroilua tai ääriväkivaltaa, joka tuntuu piristävältä. Kymmenen jakson kausi kertoo tietysti yhden pitkän tarinan, mutta muutama jakso toimii omillaan, vähän samaan tyyliin kuin vaikkapa The X-Filesin viikon hirviö -jaksot tai oikeastaan mikä tahansa vähän vanhempi sarja.”

Arvostelu: Netflixin Lost in Space -scifisarja on onnistunut uusintaversio

Lost in Spacen kolmas kausi tulee tarjolle Netflixiin 1. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat