Netflixin paras scifi-sarja jatkuu toukokuussa: Love, Death + Robotsin toisen kauden traileri on upeinta mitä tänään näet

20.04.2021 08:12 | Muropaketin toimitus

Love Death + Robots -sarjaa on luvassa vielä ainakin kahden kauden verran.

Netflix on julkaissut trailerin ja kaksi julistetta aikuisille suunnatun Love Death + Robots -tieteissarjan toisesta tuotantokaudesta, jotka hieman yllättäen kertovat sen tulevan tarjolle jo toukokuussa.

Deadpool-ohjaajana parhaiten tunnetun Tim Millerin ja David Fincherin lähinnä scifiin keskittyvän antologiasarjan joka jakson on  tehnyt eri tiimi. Ensimmäisellä kaudella niiden tyylit vaihtelivat fotorealistisesta tietokoneanimaatiosta perinteiseen piirrettyyn ja kaikkeen siltä väliltä, ja vastaavaa on luvassa nyt kahdeksan uuden jakson verran.

Virallinen synopsis kertoo kakkoskaudella nähtävän ”alastomia jättiläisiä, jouludemoneita ja seonneita robotteja”.

Love Death + Robots Volume 2 tulee tarjolle 14. toukokuuta. Myös kahdeksan jaksoa sisältävä Volume 3 on luvassa ensi vuoden puolella.

Muropaketin arvostelussa sarjan ensimmäisestä kaudesta todettiin reilut pari vuotta sitten muun muassa seuraavaa:

”..Lyhyitä pätkiä ei todellakaan kannata ahmia kerralla, sillä melkein jokainen niistä antaa ajattelemisen aihetta. Tuttuun scifi-tyyliin useat animaatioista kommentoivat nykyhetken ongelmia. Suosittelen tsekkaamaan jaksot kokonaisina alku- ja lopputekstien kera, pitämään breikin jokaisen välissä ja miettimään mitä tekijät oikein halusivat sanoa.

Love, Death & Robots ei sisällä ainuttakaan todella huonoa jaksoa, mutta muutaman hyvin keskinkertaisen. Ei niin yllättäen nämä ovat tarinoita, joissa väkivallalla mässäilllään vain sen itsensä vuoksi.”

Arvostelu: David Fincherin ja Tim Millerin Love, Death & Robots -scifi-sarja on onnistunut ja todella mielenkiintoinen kokeilu