Netflixin Sandman-sarja ei ole päässyt vielä tuotantoon koronan takia – Neil Gaiman aikoo ottaa vapauksia alkuperäisteoksestaan

10.07.2020 17:03 | Muropaketin toimitus

Netflixin Sandman-sarja antaa vielä odotuttaa itseään. Neil Gaimanin tarinan ystävät voivat kuitenkin virittäytyä tunnelmaan tulevan kuunnelman avulla.

Netflixin Sandman-sarjan tuotannon piti alun perin alkaa jo viime kuussa, mutta korona sekoitti pakkaa senkin suhteen. Nyt hahmon luoja ja sarjan käsikirjoittaja Neil Gaiman on kuitenkin antanut pientä lisätietoa siitä, mitä tuleman pitää, kertoo Comicbook Movie.

Gaiman kertoo, että tulevassa sarjassa otetaan vapauksia alkuperäisteoksesta. Hän esimerkiksi viittaa siihen, että tarina päivitetään nykyaikaan:

“Nyt on vuosi 2020. Sanotaan, että olisin aloittamassa Sandmanin kirjoittamista vuonna 2020, mitä tekisimme? Miten muuttaisimme asioita? Mitä sukupuolta mitkäkin hahmot olisivat? Kuka tämä hahmo olisi ja mitä tapahtuisi?”

Gaiman myös viittaa siihen, miksi Sandman-filmatisointia ei ole vielä aiemmin tehty.

“Elokuva- ja tv-adaptaatioita on yritetty tehdä 30 vuoden ajan eivätkä ne koskaan ole onnistuneet. Ne eivät ole toimineet vaadittavien erikoistehosteiden vuoksi sekä siksi, että kyseessä on aikuisille suunnattu tarina. R-ikärajalla varustetulle elokuvalle ei ole haluttu antaa 100 miljoonaa dollaria tehosteita varten”, Gaiman selittää.

Netflix-sarjaa odotellessa voi virittäytyä tunnelmaan Sandman-kuunnelman avulla, joka julkaistaan 15. heinäkuuta.

Muropaketin uusimmat