Netflixin sekopäisin supersankarisarja Umbrella Academy nähdään helmikuussa

22.01.2019 10:55 | Muropaketin toimitus

Umbrella Academy -sarjassa esiintyy muun muassa Ellen Page.

Netflixin saman nimiseen sarjakuvaan perustuvan Umbrella Academy -sarjan virallinen Twitter-sivu on julkaissut uuden promokuvan ensi kuussa alkavasta täyskahjosta supersankarisarjasta. Siinä poseeraavat sarjan päähahmojen nuoret versiot Umbrella Academy -koulun pukeutumiskoodin mukaisissa asusteissa.

Sarjassa ja sarjakuvassa 43 naista jotka eivät ole raskaana synnyttävät samana päivänä vuonna 1989 vauvan. Näistä seitsemän päätyy miljardööri Sir Reginald Hargreevesille, joka kouluttaa erikoiskyvyillä varustetuista muksuista The Umbrella Academyn, jonka tarkoitus on pelastaa maailma.

The Umbrella Academy -sarjakuva on My Chemical Romance -bändin laulaja Gerard Wayn luoma ja käsikirjoittama teos, jonka kuvituksesta vastaa Gabriel Bá. Sarjakuva on voittanut muun muassa arvostetun Eisner-palkinnon.

Tv-version pääosissa nähdään Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda ja Emmy Raver-Lampman. Mukana ovat myös muun muassa Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe ja Kate Walsh.

Umbrella Academy saapuu suoratoistopalveluun 15. helmikuuta.