UUSIMMAT

Netflixin Smart Download -toiminto saapui vihdoin myös iOS-versiolle

11.02.2019 09:12 | Muropaketin toimitus

Netflix on tuonut vihdoin Androidilta tutun Smart Download eli Fiksu Lataus -ominaisuuden myös iOSille. Toiminto lataa laitteelle automaattisesti sarjojen jaksoja offline-katselua varten. 

Tavallisesti mobiilisovellusten kehittäjät tuovat uudet ominaisuudet ensimmäisenä iOS-laitteille ennen Androidia. Viime vuonna Netflix teki kuitenkin poikkeuksen, kun se toi sillä streamaussovelluksen uuden Smart Downloads -toiminnon aluksi vain Androidille. Ominaisuuden oli määrä saapua iOSille jo viime vuoden loppuun mennessä, mutta päivitys tapahtuikin vasta nyt ja sen saa käyttöön päivittämällä sovelluksen.

Netflixin sovelluksen avulla on jo pitkään voinut ladata tiettyjä sarjoja sekä elokuvia laitteelle valmiiksi, jotta niitä voi katsoa myös ilman verkkoyhteyttä. TV-sarjojen kohdalla uusia jaksoja on kuitenkin täytynyt ladata manuaalisesti. Smart Downloads hoitaa lataukset kuitenkin jatkossa automaattisesti ja lataa seuraavan jakson heti kun edellinen on katsottu loppuun. Katsotut jaksot puolestaan poistetaan automaattisesti.