Netflixin suosituimman elokuvan tähdet eivät ole oikeasti kohdanneet kertaakaan – Yksi näyttelijä lisättiin kohtauksiin vasta kuvausten jälkeen

24.05.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Tig Notaro liitettiin Netflixin Army of the Dead -elokuvaan vasta jälkituotannossa.

Zack Snyderin ohjaama zombielokuva Army of the Dead julkaistiin Netflixissä viime perjantaina ja sille on jo vihjattu myös jatkoa. Elokuvan kuvauksissa jouduttiin tekemään muutoksia, kun siinä näyttelevä Chris D’Elia sai potkut jouduttuaan syytteeseen alaikäisiin tyttöihin kohdistuneesta seksuaalisesta häirinnästä. D’Elia korvattiin Tig Notarolla jälkituotannossa kuvausten jälkeen.

Elokuvan pääosaa näyttelevä Dave Bautista kertoo Vulturen haastattelussa, että häntä harmittaa erityisesti yksi asia elokuvassa: se, etteivät hän ja Notaro ole kohdanneet elokuvan teon aikana oikeasti kertaakaan.

“Minua häiritsee se, etten tunne Tigiä. Minusta tuntuu että minun pitäisi tuntea hänet. Haluan tavata hänet, halata häntä ja kertoa että hän oli elokuvassa mahtava. Olen voinut tehdä niin kaikkien muiden vastanäyttelijöitteni kanssa, mutta en Tigin, koska en ole tavannut häntä. Mielestäni hän on elokuvassa upea ja uskomattoman hyvä”, Bautista kertoo.

LUE MYÖS: Arvostelu | Army of the Dead on upean kahjo, mutta ylipitkä zombisekoilu – Zack Snyderin Netflix-leffassa ei verta säästellä