Netflixin synkkä scifisarja saa jatkoa – tekijät lupaavat yllätyksiä

21.12.2017 13:19 | Muropaketin toimitus

Netflixin julkaisema scifiä, yliluonnollisia tapahtumia ja draamaa yhdistävä saksalainen alkuperäissarja Dark on saamassa jatkoa. Toinen tuotantokausi on nyt vahvistettu.

Netflixin Stranger Things -tv-sarjaan väkisinkin vertautuva, saksalainen Dark sijoittuu pikkukaupunkiin täynnä yliluonnollisia mysteereitä. Dark on kuitenkin amerikkalaista serkkuaan huomattavasti synkempi ja visuaaliselta tyyliltään lähempänä kauhuelokuvaa.

Kadonneita lapsia, kuolleita lintuja ja aikamatkustusta sisältävä Dark on ollut sen verran suosittu, että Netflix on tilannut sille toisenkin tuotantokauden. Slashfilmin uutisessa sarjan showrunnerit Baran bo Odar ja Jantje Friese kommentoivat toista tuotantokautta näin:

”Olemme ällikällä lyötyjä Darkin saamasta vastaanotosta ja iloisia siitä, että tarinamme on ollut niin suosittu maailmanlaajuisen yleisön parissa. Katsojat ovat olleet koukuttuneita päähenkilöiden salaisuuksiin ja ovat innoissaan osallistuneet tarinan lukuisten arvoitusten selvittämiseen. Meille showrunnereina tieto siitä, että pääsemme aloittamaan uuden matkan, on kuin toteutunut unelma. Ja fanimme voivat olla varmoja, että meillä on melkoinen määrä yllätyksiä varattuna Darkin toisellekin kaudelle.”

Vielä ei ole tietoa, milloin Darkin toinen tuotantokausi julkaistaan Netflixillä.

Lue Muropaketin arvostelu Darkin ensimmäisestä, kymmenen jakson mittaisesta tuotantokaudesta.