Uusimmat

Netflixin tarjonta viikolla 14/2018: Uutuutena mm. Troijan sodasta kertova toimintasarja

02.04.2018 12:13 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa Troijan sodasta kertova toimintasarja Troija: Kaupungin tuho. Uusia elokuvia edustaa puolestaan Abbi Jacobsonin ja Dave Francon tähdittämä draamaelokuva 6 Balloons.

Viikolla 14 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Troija: Kaupungin tuho (Troy: Fall of a City), kausi 1 – 6. huhtikuuta
Uudessa historiallisessa toimintasarjassa paimen nimeltä Paris etsii Afroditen hänelle lupaamaa naista. Hän selvittää todellisen henkilöllisyytensä ja rakastuu Spartan Helenaan – ja käynnistää Troijan sodan.

Rahapaja (La Casa De Papel), osa 2 – 6. huhtikuuta
Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa. Ykkösosaltaan 13 jakson mittainen espanjalainen rikostoimintasarja saa jatkoa.

Superautot vastaan yllättäjät (Fastest Car), kausi 1 – 6. huhtikuuta
Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa autonörtit tuunaavat tavallisista kaaroista huippunopeita vauhtihirmuja, joita vastaan eksoottisten superautojen kuljettajat kilpailevat katu-uskottavuutensa uhalla.

6 Balloons – 6. huhtikuuta
Uskollinen sisko yrittää pysyä koossa samalla kun koettaa saada narkomaaniveljensä pikaisesti vieroitushoitoon ja huolehtien samalla tämän 2-vuotiaasta tyttärestä. Draamaelokuvan pääosissa nähdään Abbi Jacobson ja Dave Franco.

Amateur – 6. huhtikuuta
14-vuotias koripalloilmiö ei pysty sopeutumaan uuteen joukkueeseensa, koska hänestä kuvattu video leviää netissä. Elokuvan on ohjannut Ryan Koo.

Ram Dass, kotiinpaluu (Ram Dass, Going Home) – 6. huhtikuuta
Dokumenttielokuvassa Mauin kodistaan käsin uraauurtava tutkija, kirjailija ja henkinen opettaja pohdiskelee rakkautta, elämää ja kuolemaa hetkellä, jolloin hänen oma elämänsä on loppumassa.

Seth Rogen’s Hilarity for Charity – 6. huhtikuuta
Seth Rogen ystävineen yhdistää stand-upin, sketsit ja musiikin räävittömäksi komediaspesiaaliksi, jollaista ei voisi keksiä kukaan muu kuin Seth.

Tiedot pohjautuvat Netflixin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.