Netflixin The Punisher -sarjan tähti Jon Bernthal on valmis palaamaan rooliin, kunhan Disney ei pilaa hahmoa ennen sitä

06.12.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

Jon Bernthalin esittämä Frank Castle eli The Punisher eli Tuomari nähtiin ensimmäisen kerran Netflixin Daredevil-sarjan toisella tuotantokaudella.

Jon Bernthalin esittämää Frank Castlea pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista Tuomareista. Hahmo nähtiin ensin Daredevilin kakkoskaudella minkä jälkeen se sai kaksi tuotantokautta omaa sarjaansa, ennen kuin hahmon siirtyminen Disneyn omistukseen lakkautti sarjan.

Netflixissä alkanut The Punisher tuskin samanlaisena koskaan palaa ruutuihin, mutta The Hollywood Reporterin haastattelussa Bernthal kertoo olevansa valmis palaamaan rooliin, “mikäli se tehdään oikein”.

Hän kertoo hahmon olevan itselleen erityisen tärkeän etenkin siitä syystä, että hän ymmärtää sitä synkkyyttä, mitä hahmo kokee perheensä kuoleman vuoksi. Ja tuossa synkkyydessä hän myös toivoo hahmon pysyvän.

“Kysymys ei ole siitä, palaisinko esittämään hahmoa. Kysymys on siitä, ettei hahmoa pilata ja että se tehdään oikein. Olen kiinnostunut palaamaan ainoastaan, jos kaikki tehdään oikein”, Bernthal selittää.