Netflixin tuleva Sandman-sarja sijoittuu nykyaikaan, vahvisti hahmon luoja Neil Gaiman

21.07.2020 17:04 | Muropaketin toimitus

Neil Gaimanin Sandman-sarjakuva julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1989. Tuleva sarja ei kuitenkaan sijoitu tuohon ajankohtaan.

Neil Gaimanin luoman Sandmanin filmatisoitua versiota on saatu odottaa, ja saatu odottaa, ja saadaan odottaa vieläkin koronan takia. Tulevan Netflix-sarjan kuvaukset oli määrä alkaa toukokuussa, mutta maailman poikkeustilanteen vuoksi tämäkin projekti odottelee vieläkin alkuaan.

Digital Spyn haastattelussa Neil Gaiman vahvistaa, että tulevan sarjan tarina sijoittuu nykyaikaan sen sijaan, että se sijoittuisi alkuperäisen sarjakuvan syntyaikaan 1980-luvun loppuun.

“Netflix-versio alkaa vuodesta 2021, joten Morpheus on ollut tuolloin vangittuna 105 vuotta 70 vuoden sijaan”, Gaiman kertoo.

Hän myös kertoo käsikirjoitusta tehdessään pohdiskelleensa paljon sitä, mikä esimerkiksi hahmon sukupuoli olisi, mikäli se olisi luotu nyt.

Netflix-sarjaa odotellessa voi Sandman-tarinan pariin uppoutua myös kuunnelman muodossa. James McAvoyn tähdittämä kuunnelma on saatavilla Audiblesta, joka tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.